Meerdaags Vergaderen in Zeeland - Vergaderlocatie met Allure

Bij dit meerdaagse vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Vergaderkit met: notitieblok, schrijfmateriaal etc.
  • Vers (hand)fruit in de vergaderzaal
  • Flipover met stiften en papier
  • Koffie, thee en ijswater gedurende de bijeenkomst
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Minibar aanwezig
  • 2 Dagen gebruik van de zaal
  • 2x Een lunchbuffet inclusief drank (geen alcohol)
  • 1x Een 3-gangen diner naar keuze
  • 1 Overnachting in een Comfortsuite
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gebruik van de Wellnessfaciliteiten

  Prijs: € 219 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

  Wenst u gebruik te maken van ‘hapjes/een snack’ tijdens het borrel uur, dan bieden wij diverse mogelijkheden van een eenvoudig bittergarnituur tot een heerlijke verzameling van streekproducten.

  De prijs van dit 32 uurs meerdaags vergaderarrangement in Zeeland is geldig tot en met 31 december 2020.

Ontdek de Allure van deze nieuwe TOP Vergaderlocatie in Zeeland

Deze nieuwe vergaderlocatie biedt u alles wat u maar wensen kunt. Uitstekende vergaderzalen met faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden, golfbaan, wellness en natuurlijk de rust en ruimte van Zeeland.

Vergaderlocatie met Gastvrijheid

Deze vergaderlocatie geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau.

Alle ingrediënten om nog een dagje te blijven of eens terug te komen binnen handbereik, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam/Breda/Antwerpen.

Werk en ontspanning laten zich in dit hotel, met 133 suites en 4 appartementen uitstekend combineren. Elk met een eigen sfeer. Wissel workshops af met een wellness-moment of woon een congres bij, terwijl uw gezin Schouwen-Duiveland verkent. Alles is mogelijk. Het hele jaar door.

Zakelijk bijeenkomen

Vergaderen, business meetings, zakelijke ontmoetingen; met de grote verscheidenheid aan sfeervolle ruimtes die wij u bieden voelt u zich snel op uw gemak. De transparante, intelligente en virtuele wereld komen bij elkaar in dit prachtige nieuwe hotel. We helpen mensen (zowel onze gasten als onze medewerkers) creatief te worden en te excelleren. Vanuit de 2 jaar intensieve voorbereidingen voor de opening van Grand Hotel Ter Duin op 29 juni 2012, hebben wij als individu maar ook als team veel ervaren en geleerd. Graag delen wij onze ervaringen met u. Tijdens een zakelijke meeting, een event of in een persoonlijk gesprek. Onze kracht is een creatieve unieke op maat gemaakte offerte.

Faciliteiten en Vergaderzalen

Als geen ander weten we wat de zakelijke gast verlangt. Vanuit zeer ruime persoonlijke ervaringen in het verzorgen en ontwikkelen van zakelijke evenementen, vergaderingen, trainingen en ontmoetingen zijn onze vergaderruimtes ingericht. Ruimte, daglicht, goede stoelen, draadloos internet en uitstekende presentatie mogelijkheden (zoals o.a. flip-over, white boards, grote TV-schermen), vormen de ‘standaard uitrusting’ van al onze vergaderruimtes. En niet te vergeten bedienen wij u uiteraard met een heerlijke kop koffie of thee.

Suites

In een sfeer van art nouveau zijn duurzame materialen gebruikt en kunt u genieten van een hoog comfort gehalte in al onze suites/appartementen. De uitzichten vanuit de suites en appartementen zijn o.a. door de ligging direct aan de golfbaan en de bijzondere binnentuin zo verschillend, dat u ook als regelmatig terugkerende gast telkens weer verrast wordt.

9.0 | 4 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Mooie locatie met vele multifunctionele vergaderzalen. Ook de kamers zijn mooi,net als deomgeving.

Anoniem

9

We hadden een 2-daagse brainstormsessie. Het was heerlijk om er even uit te kunnen lopen naar het bos, of te wandelen over het strand. Kamers prima, ook catering is prima.

Dhr. van Leeuwen

9

De vergaderzaal was prima in orde, erg ruim en met de benodigdheden die wij hadden aangegeven. Overnachting was in orde, en het ontbijt was ook ruim voldoende.

Anoniem

10

Alles was naar wens. Modern ingerichte kamer. 's Avonds ook genoeg faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden.

Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen 4-sterren hotel geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis! Hier komen gasten niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. Ze worden in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de art nouveau. Werk en ontspanning laten zich in dit fantastische hotel, met 133 suites en 3 appartementen uitstekend combineren.

Faciliteiten

Binnen biedt het Grand Hotel 134 suites en 3 appartementen - elk met een eigen sfeer - 8 vergaderzalen, waarvan 2 boardrooms, voorzien van moderne apparatuur, een goed restaurant en diverse wellnessfaciliteiten. Een bijzonder rustpunt vormt de open binnentuin. Bij ons komt u als gast niet zomaar vergaderen, dineren of overnachten. U wordt in de watten gelegd met (h)eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en een prachtige ambiance geïnspireerd op de Art Nouveau.

Ligging

Dit Grand Hotel heeft alle ingrediënten binnen handbereik om nog een dagje te blijven of eens terug te komen, op nog geen 50 minuten rijden vanaf Rotterdam / Gent / Breda.

Grenzeloos genieten

Een plek waar je (weer) jezelf kunt zijn en waar je (opr)echt kunt genieten! Verder naar buiten lonken ruimte, rust en vrijheid in (een omgeving van) nationale parken, duinen, golfbanen en maneges, kilometers strand en sprookjesachtige dorpsgezichten. Werk en ontspanning laten zich hier uitstekend combineren. Wissel workshops af met een wellnessmoment of woon een congres bij terwijl uw gezin Schouwen-Duiveland verkent.